Υλικά
1 κ.σ. Γύρη Ανθέων Dioterra
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου και ½ φλ. γιαούρτι στραγγιστό ή 1 ½ φλιτζάνι κεφίρ
10-15 ώριμες φράουλες
άθερμο Μέλι Dioterra
½ κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1 φλυτζάνι πάγο
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά στο μπλέντερ.
Ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
Ρυθμίστε τη γλυκύτητα προσθέτοντας όσο μέλι σας αρέσει
Προσθέτετε τον πάγο και αλέθετε ξανά μέχρι να θρυμματιστεί.
Σερβίρετε αμέσως και το απολαμβάνετε!