Υλικά
1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
½ κ.γ. αλάτι
1 ¼ κούπα γάλα φρέσκο
1 αυγό χτυπημένο
2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Dioterra
½ κούπα Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra
½ κούπα Μέλι Ανθέων Dioterra
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό και το γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά το χυλό μέχρι να ομογενοποιηθεί και αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά.
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ελάχιστο ελαιόλαδο αφού το απλώσουμε σε όλη την επιφάνεια.
Με μια κουτάλα βάζουμε περίπου μισή κουταλιά μείγμα στο τηγάνι. Αφήνουμε να ψηθεί για λίγο από τη μία πλευρά και μόλις εμφανιστούν οι φουσκάλες στην επιφάνεια, αναποδογυρίζουμε το pancake με μια σπάτουλα για να ψηθεί κι από την άλλη.
Σερβίρουμε με Μέλι Ανθέων Dioterra & Κορινθιακές Σταφίδες Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra και απολαμβάνουμε!