Υλικά
1 μπουκάλι (750ml) ξηρό κόκκινο κρασί
5 κ.σ. Μέλι Δάσους Dioterra
2 ξυλάκια κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
10 γαρύφαλλα
χυμό ενός πορτοκαλιού
φλούδα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το κρασί, το χυμό πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά σε σιγανή φωτιά χωρίς να βράσει. Αποσύρουμε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι ανακατεύοντας για να ομογενοποιηθεί. Αφήνουμε λίγο να ηρεμήσει. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε λίγο ρούμι, μπράντυ ή κονιάκ. Σουρώνουμε και γεμίζουμε τα ποτήρια. Θα μυρίσει Χριστούγεννα!