ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H οικογενειακή παράδοση και το πάθος μας για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή, μας οδήγησε το 2015 στην ίδρυση της εταιρείας DIOTERRA, μιας παραγωγικής επιχείρησης, που στόχο έχει να προσφέρει μια σειρά αυθεντικών ελληνικών προϊόντων, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. DIOTERRA σημαίνει θεϊκή γη και συμβολίζει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου και τον πλούτο της εύφορης γης, της ιδιαίτερης πατρίδας μας. 

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην ορεινή Αχαΐα, στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου, όπου παράγουμε υγιεινά τρόφιμα, χωρίς καμία χρήση χημικών, πρόσθετων και συντηρητικών. Τα προϊόντα μας εκτιμώνται και αναγνωρίζονται από τους πελάτες μας για την υψηλή τους ποιότητα, τις προσιτές τιμές και τις ανόθευτες φυσικές γεύσεις τους και είμαστε περήφανοι για αυτό. Η συνεργασία μας με άλλους μικρούς παραγωγούς της Πελοποννήσου με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα, μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μόνιμη παρουσία στην αγορά, ανταποκρινόμενοι σε κάθε ζήτηση.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Λειτουργούμε με ακεραιότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Γνωρίζουμε ότι η πορεία της εταιρείας μας εξαρτάται από τη συνέπειά της σε σχέση με τις αρχές, τις αξίες και την ηθική της. Πρόθεσή μας είναι το όνομά μας να αποτελεί, διαχρονικά, εγγύηση για τους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Η ανάπτυξη μας στηρίζεται στο σεβασμό για την κοινωνία, το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, επιδιώκουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα φυσικά ελληνικά προϊόντα στην αγορά, σε άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Πιστεύουμε στην ισορροπία της εύφορης Ελληνικής Γης, σεβόμενοι το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από την παραγωγή μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων εφαρμόζουμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές, ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα τους. Συνεργαζόμαστε με σύγχρονα πιστοποιημένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και πραγματοποιούμε τακτικές επιθεωρήσεις και μετρήσεις, διασφαλίζοντας όλες τις παραμέτρους που εγγυώνται την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με απόλυτη προσήλωση στον επαγγελματισμό επιδιώκουμε τη βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών μας και τη διατήρηση της εμπιστοσύνης τους. Είμαστε προσανατολισμένοι στη συνεχή βελτίωση και εργαζόμαστε με πάθος, επιμονή και συνέπεια για να επαναφέρουμε στο καθημερινό μας τραπέζι τους αυθεντικούς θησαυρούς που υπάρχουν σε αφθονία στην ελληνική γη.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΚΙ Η ΦΥΣΗ

Παράγουμε με μεράκι και αγάπη προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους και σεβόμενοι το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Ως θεματοφύλακες της βιοποικιλότητας, ασκώντας τη μελισσοκομική μας δραστηριότητα, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τη μέλισσα, τον σημαντικότερο επικονιαστή των φυτών, που συμβάλλει με τη γονιμοποίησή τους στην παραγωγή του ενός τρίτου περίπου της ανθρώπινης τροφής με τη μορφή φρούτων και λαχανικών.

Μειώνουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμά μας, εξοικονομούμε ενέργεια με την αποκλειστική χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ελαττώνουμε την κατανάλωση χαρτιού και νερού. Από την ίδρυση της εταιρείας μας έχουμε συνάψει σύμβαση με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και συμμετέχουμε ενεργά στην ορθολογική διαχείριση πρώτων υλών, παραπροϊόντων της παραγωγικής διαδικασίας, αποβλήτων και απορριμμάτων, εφαρμόζοντας πρακτικές ανακύκλωσης και κομποστοποίησης για τον εμπλουτισμό του εδάφους.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η πολιτική της εταιρείας μας αναδεικνύει την υπευθυνότητα μας απέναντι στους συνεργάτες μας, τους καταναλωτές, την κοινωνία. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που μας αναλογεί, συνεισφέρουμε στις ανάγκες που προκύπτουν ανταποκρινόμενοι με ευαισθησία στις κοινωνικές προκλήσεις.

Υλοποιούμε δράσεις κοινωνικής προσφοράς, καθώς αντιλαμβανόμαστε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας ταυτότητας. Είμαστε δίπλα στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας και προσφέρουμε τα προϊόντα μας, με οδηγό την αλληλεγγύη και το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία μας έχει στηρίξει με την δωρεάν διάθεση προϊόντων της, τους παρακάτω φορείς που επιτελούν κοινωνικό έργο για την ενίσχυση των λιγότερο ευνοούμενων κοινωνικών οµάδων και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους:

Μετάβαση στο περιεχόμενο