Υλικά
3 φλιτζάνια βραστό νερό
ελληνικά βότανα (τσάι του βουνού, μέντα, φασκόμηλο, λεβάντα, λουίζα ή μείγμα τους)
3 μέτρια πορτοκάλια
2 μέτρια λεμόνια
χυμό 1 πορτοκαλιού
1-3 κ.σ. άθερμο Μέλι Dioterra
Παγάκια
Εκτέλεση
Σε 3 φλιτζάνια βραστό νερό προσθέτουμε τη φλούδα από ένα λεμόνι και τα βότανα (τσάι του βουνού, μέντα, φασκόμηλο, λεβάντα, λουίζα ή μείγμα τους) και αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά.
Αφαιρούμε τα βότανα και τη φλούδα λεμονιού και προσθέτουμε τα κομμάτια των εσπεριδοειδών και το χυμό του ενός πορτοκαλιού. Στη συνέχεια προσθέτουμε, ανάλογα με τη γλυκύτητα που επιθυμούμε, 1-3 κ.σ. άθερμο Μέλι DIOTERRA και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί.
Αφού το μείγμα έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, το τοποθετούμε στο ψυγείο. Σουρώνουμε τα φρούτα και σερβίρουμε το τσάι σε ψηλό ποτήρι με πάγο, μια φέτα λεμόνι & φύλλα δυόσμου!