Ingredients
120γρ ανάλατο βούτυρο αγελάδος
½ κ.γ. αλάτι χοντροκομμένο
2 κ.σ. άθερμο Μέλι Dioterra
4 κ.σ. Γύρη Ανθέων Dioterra
2 κ.γ. φρεσκοτριμμένη κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Instructions
Τοποθετούμε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει. Προσθέτουμε κατά σειρά το αλάτι, το άθερμο Mέλι Dioterra, 2 κ.σ. Γύρη Ανθέων Dioterra, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και αναδεύουμε έως ότου αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά. Τοποθετούμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό, δίνοντας το σχήμα της καραμέλας. Το τοποθετούμε στην κατάψυξη ώστε να σκληρύνει ελαφρώς.
Απλώνουμε την υπόλοιπη γύρη σε μια επιφάνεια, βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη και το κυλάμε πάνω στη γύρη ώστε να κολλήσει. Το τοποθετούμε και πάλι στην κατάψυξη για 1 ώρα τουλάχιστον, πριν το κόψουμε σε μικρότερα κομμάτια, τα οποία τυλίγουμε σε μεμβράνη και μπορούμε να κρατήσουμε στην κατάψυξη έως και 6 μήνες.