Ingredients
125 g κουβερτούρα
50 g Θυμαρίσιο Μέλι Dioterra
125 g ταχίνι
50 g λικέρ
Για την επικάλυψη:
4-5 τριμμένα μπισκότα
2 κ.σ. ινδοκάρυδο
2-3 κ.σ. τριμμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
Instructions
Κόβουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Αφού λιώσει, αποσύρουμε και προσθέτουμε το ταχίνι, το λικέρ, το Θυμαρίσιο Μέλι Dioterra και ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σκεπάζουμε το δοχείο με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά ώστε να σφίξει.
Eτοιμάζουμε τις επικαλύψεις σε ξεχωριστά πιάτα. Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια, τα κυλάμε στην επικάλυψη που μας αρέσει μέχρι να καλυφθούν καλά και τα τοποθετούμε σε χάρτινες θήκες για τρουφάκια.
Διατηρούμε τα τρουφάκια στο ψυγείο και απολαμβάνουμε όποια ώρα θελήσουμε μια γλυκιά μπουκιά που θα μας γεμίσει ενέργεια.