DIOTERRA RECIPES

Yogurt ice cream with honey and raisins

The coolest, summer recipe with Greek superfoods

Ingredients

1/2 φλιτζάνι άθερμο Μέλι Dioterra
6 κ.σ σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra
2 αυγά
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα κανέλα

Instructions

Xτυπάμε τα ασπράδια του αυγού σε σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά, ελαττώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, τους κρόκους, το μέλι, το γάλα, την κανέλα και τελευταίο το γιαούρτι. Προσθέτουμε τη σταφίδα ανακατεύοντας με κουτάλι. Bάζουμε το μείγμα σε δοχείο και το διατηρούμε στην κατάψυξη.

Σερβίρουμε το παγωτό γαρνίροντας το με μέλι και ξηρούς καρπούς. Καλή απόλαυση!

share this recipe:

Skip to content