Ingredients
1/2 φλιτζάνι άθερμο Μέλι Dioterra
6 κ.σ σταφίδα Βοστίτσα ΠΟΠ Dioterra
2 αυγά
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα κανέλα
Instructions
Xτυπάμε τα ασπράδια του αυγού σε σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά, ελαττώνοντας την ταχύτητα του μίξερ, τους κρόκους, το μέλι, το γάλα, την κανέλα και τελευταίο το γιαούρτι. Προσθέτουμε τη σταφίδα ανακατεύοντας με κουτάλι. Bάζουμε το μείγμα σε δοχείο και το διατηρούμε στην κατάψυξη.
Σερβίρουμε το παγωτό γαρνίροντας το με μέλι και ξηρούς καρπούς. Καλή απόλαυση!